Home Nyheder Flere holder kro-ferie

Flere holder kro-ferie

0
SHARE

Og her fester vi også mere end nogensinde. Det viser tal fra Danske Kroer og Hoteller, som er Danmarks største kro- og hotelsammenslutning.

I årets første fem måneder har medlemmer af Danske Kroer & Hoteller haft 29 pct. flere danske overnatninger end i 2005. Og baseret på forhåndsreservationer forventer man en stigning i danske overnatninger på kroerne på ca. 10 pct. i feriehøjsæsonen i juli og august. Det er især miniferier på 2-3 dages varighed for par over 40 år, der er efterspurgt. Og kroer og hoteller, der kan forkæle gæsterne med et spændende menukort, er specielt eftertragtede i den aldersklasse.

Et stigende antal børnefamilier vælger også miniferie på kroer – også i højsæsonen. De bruger kroerne som udgangspunkt for udflugter til forlystelsesparker og andre attraktioner, oplyser direktør Jørgen Christensen, der er direktør for Danske Kroer & Hoteller.

Når det gælder årsagerne til kroernes popularitet peger Jørgen Christensen på især to forhold: Det gode værtskab – og den specielle autentiske kro-atmosfære. Kroerne melder også, at danskerne fortsat i stort tal holder familiefester og selskaber på kroerne, og flere kan melde om en stigning i omsætningen på selskaber på op til 30 pct.

Skrevet af