Home Nyheder Dyrere flybilletter i vente

Dyrere flybilletter i vente

0
SHARE

En ny undersøgelse fra American Express Business Travel forudser, at priserne på flyrejser vil stige i 2008 på grund af for få pladser i forhold til udbuddet.

Undersøgelsen vurderer også, at priserne på flyrejser og følgeprodukter som hotelophold og billeje vil ligge 5-15 pct. højere i 2008 i forhold til i år. Bureauet mener, at virksomhederne skal forberede deres rejseplanlægning og bruge flere ressourcer på at overvåge kapaciteten i rejsebranchen for at mindske effekterne af prisændringerne.
”Fuldt overblik over det globale rejsemarked, strategiske aftaler med alle de store aktører på rejsemarkedet, herunder de store flyselskaber og hotelkæder – og effektive bookingsystemer, bliver afgørende parametre i kampen om det bedste plaser og priser,” mener Kaved Atrak, der er leder af American Express Business Travel i Norden.

Priserne på businessclass-billetter vil ifølge undersøgelsen stige 5-8 pct. på globalt plan, mens analysen spår et løft i Europa på 6-10 pct. Priserne for værelser, kurser, konferencer og lignende forventes at stige med 11-14 pct.

(Børsen, d. 13. november, 2007)

Skrevet af