Home Nyheder Nye informationsdisplays i Billund

Nye informationsdisplays i Billund

0
SHARE

I 2002 fik Billund Lufthavn Den Danske Designpris for sin stilrene indretning af den nye passagerterminal. Prisen forpligter, og netop derfor udfolder lufthavnen store anstrengelser, når de eksisterende informationsmonitorer skal udskiftes.

”For fem år siden var prisen på en 32 tommer fladskærm ikke til at komme i nærheden af. Det har ændret sig, og derfor har vi indgået kontrakt med Sønderborg-virksomheden ViewNet om udskiftning af foreløbig halvdelen af vores 80 publikumsinformationsskærme”, siger projekt- og udviklingschef Anders Nielsen. Udskiftningen beløber sig til en halv million kr.

”ViewNet har ekspertise inden for LCD-teknologi og kan skræddersy skærmløsninger så de passer til vores birketræs monitorrammer. Det sker, så der også er plads til den elektroniske controller, som fremtidssikrer løsningen”, fastslår Anders Nielsen.

Personalet ser frem til udskiftningen, fordi serviceringen er meget enklere. De hidtidige monitorer vejer godt 60 kg og der skal to mand samt specielt kranudstyr til at udskifte skærmene. LCD-skærmløsningen vejer blot 10 kg.

Skrevet af