Home Nyheder 7 projekter i Destination Ringkøbing Fjord

7 projekter i Destination Ringkøbing Fjord

0
SHARE

”I juli har der for første gang i mange år ikke været total udsolgt af feriehuse hos Destination Ringkøbing Fjord. Tallene viser, at det er utroligt vigtig at være fremadsynet, når det handler om turisme. Konkurrencen er skærpet både nationalt og internationalt og det er ikke længere en selvfølge at turisterne kommer og netop derfor er projekterne meget vigtige,” siger turistchef Lykke Nielsen Høj.

 

Introduktionsmødet foregår kl. 13.00 – 15.30 på Beach Bowl i Søndervig. Tilmelding senest den 22. oktober på mt@visitvest.dk eller tlf. 70 22 70 01.

 

Med godt fire millioner årlige turistovernatninger, er Destination Ringkøbing Fjord den største kystturisme destination i Danmark.

 

De syv projekter, der løber over en to-årig periode, omhandler: Den Digitale Destination, som skal sikre rammerne for etablering af en digital tilstedeværelse og et bedre online værtskab. Energivenlige feriehuse, der har fokus på energirenovering og energimærkning af feriehuse. Ringkøbing Fjord Oplevelsesnet, som vil udnytte fjordens store potentiale for aktiv vandsport og naturoplevelser. Fremtidens Superstrand, der ser på hvad fremtidens strande skal tilbyde gæsterne. Synlighed, der vil forbedre destinationens digitale turistinformation. Mikrodestination Bork, som arbejder med at udvikle Bork Havns turismepotentiale. Mikrodestination Hvide Sande og Søndervig, som arbejder med visuel identitet, vækst og udvikling for de to destinationer.

Skrevet af Flemming Juul