Home Nyheder Nye medarbejdere hos Comwell

Nye medarbejdere hos Comwell

0
SHARE

Lisa Højmark Thernemoes-Toft er ansat som receptionschef på Comwell Roskilde. Hun har en hotelbaggrund, hvor hun har arbejdet med salg og marketing for Best Western. Desuden har hun været på Marriott i Danmark og i USA.

Allan Lauritzen er ansat som salgsassistent på Comwell Klarskovgaard. Hans hovedfunktioner er eksternt og internt salg. Han har i seks år været i Scandic koncernen og på Hotel Absalon samt haft vikariat som hotelchef på Hotel Antvorskov. Han er uddannet IT administrator og datanom.

Linda Hansen, er ansat som salgskoordinator spa på Comwell a-s. Hun kommer fra en stilling i receptionen på Comwell a-s, og tiltrådte med ansvar for spa-bookinger 15. november 2007.

Christina Elm Andersen, er ansat som spa-chef på Comwell Borupgaard. Den hidtidige spa-chef Gita Grauslund flytter til Jylland og starter spa-afdelingen på det nye Comwell Kellers Park Hotel & SPA.

Anne Sinnerup, er ansat som receptionschef på Comwell Holte. Hun kommer fra en tilsvarende stilling på Scandic Sydhavn.

Frederik Jelstrup er ansat som restaurantchef på Comwell Kellers Park Hotel & SPA.Han er i dag restaurantchef på Comwell i Middelfart og er udlært tjener fra Comwell i Kolding. 

Skrevet af