Home Nyheder 60 års fødselsdag

60 års fødselsdag

0
SHARE
Kommunikationsdirektør Bo Pedersen, Naviair, fylder 60 år.

Når han den 19. februar fylder 60 år, har Bo Pedersen fortsat fuld fart i en spændende karriere som journalist og kommunikatør.

Efter uddannelse på Danmarks Journalisthøjskole i 1984 tog karrieren fart i Danmarks Radio. Først som reporter på Radioavisen og som en af bagmændene bag lørdagsprogrammet ’Job, Erhverv, Penge’ på P1. Fra 1988 på TV-Avisen, hvor han frem til 1997 dækkede politik, erhvervsstof, EU og i en periode var Nordisk Korrespondent ved udlandsredaktionen. Han var også DRs vært ved Folketingsvalget i 1994, hvor Jakob Haugaard blev valgt.

For knap 20 år siden skiftede han spor og blev vicepresident med ansvar for DONGs kommunikationsaktiviteter. I 2004 skiftede han til jobbet som direktør og kommunikationsrådgiver i RelationsPeople og siden 2008 har han været direktør for kommunikation og public affairs i Naviair.

Senest har han profileret Naviair som partner og medejer af det amerikanske firma Aireon, der er ved at etablere verdens første globalt dækkende, satellitbaserede overvågningssystem for fly.