Home Nyheder Single charter giver Lauda Air succes

Single charter giver Lauda Air succes

0
SHARE

En høj grad af fleksibilitet og etableringen af specielle pakkeløsninger, har dannet grundlag for denne trend. Lauda Air er et selskab i Austrian Airlines Group og står for koncernens charterflyvninger. Alle Austrians fly står til rådighed til chartertrafik og Lauda Air har årligt omkring 200 single charter flyvninger.

“Single charter vil sige, at kunden lejer flyet med tilhørende besætning til en speciel flyvning eller rundrejse. Flyet konfigureres til at imødekomme kundens ønsker. Det gælder flyvetider, og særlig catering mv.  En overliggende pakke rummer langt mere end blot ruten, overflyvningsrettigheder, tilpassede flyvetider etc. er en forudsætning for, at kunne lykkes med dette koncept. Det er især fodboldklubber og bilfabrikker, der benytter denne service og står for op til 75% af trafikken” forklarer Thomas Suritsch, adm. direktør for Lauda Air.

Større bilfabrikker i Tyskland, Frankrig og Spanien burger jævnligt single charter til deres forhandlermøder og bilpræsentationer. Også en række af Østrigs store banker hører til blandt de faste kunder.

Blandt fodboldklubberne, der charter hos Lauda Air er FC Barcelona, der har brugt selskabet til særlige rejser til Mexico og Østasien. Det tyske bundesliga-hold Werder Bremen benyttede Lauda Air til sine europæiske fodboldrejser i forbindelse med Champions League.

Skrevet af