Home Nyheder Rejsearrangører skifter til Galileo GDS

Rejsearrangører skifter til Galileo GDS

0
SHARE

Cendant Travel Distribution Services (TDS) annoncerer, at Profil Rejser og Cendant TDS har indgået en flerårig aftale om Galileo GDS.

Det betyder, at Profil Rejser i fremtiden vil benytte Galileo GDS på egne salgssteder. Profil Rejser benytter i forvejen Cendant TDS produkterne Travelwire Mid-Office og Gullivers Travel Associates (GTA).

Den nye aftale vil ikke bare komme Profil Rejser til gode, men i lige så høj grad de kunder, som i sidste ende køber Profil Rejsers produkter, i og med at Cendant TDS leverer teknologien og en bred vifte af rejseprodukter. Her kan nævnes hoteller fra Gullivers Travel Associates (GTA), som er verdens største hoteludbyder på markedet med fantastiske priser i hele verden.

”Samarbejdet med en stærk international spiller som Cendant TDS er utrolig vigtig for os. Med Galileo har vi føjet endnu en vigtig brik til den række af produkter fra Cendant TDS, som vi benytter, og som alle giver os nye og øgede indtjeningsmuligheder,” siger administrerende direktør i Profil Rejser Jahn Schapiro.

”Det er med stor glæde og stolthed, at vi nu kan regne Profil Rejser med som en af vores kernekunder i den danske rejsebranche. Samtidig manifisterer det Galileos position som den professionelle GDS nu og fremtiden. Galileo har nået endnu en milepæl, som vil medvirke til vores fortsatte fremdrift såvel i Danmark som i den øvrige nordiske region”, udtaler Michael Luplau i strategisk salg i Cendant TDS.

Endvidere har Cendant TDS annonceret at have indgået en aftale med WASTEELS Rejser A/S. Aftalen er en del af en større paneuropæisk aftale, som løber over en 12-årig periode og inkluderer en række europæiske lande.

Det specielle ved aftalen er, at den inkluderer alle services i Galileo GDS samt Galileo Leisure. Aftale viser den reelle værdi som Cendant TDS kan tilføre både inden for GDS området samt de tilpassede løsninger og produkter.

WASTEELS Rejser A/S vil få et stort udbytte af Cendants produkter, specielt produktet Custom Fares, som gør det muligt for rejsebureauer at booke lavprisselskaber samt produktet E-Tracker som garanterer at ubenyttede elektroniske billetter kan refunderes.

Yderligere vil bookingsystemer til erhvervskunder og fritidsrejsende være med til at optimere udbyttet for WASTEELS Rejser A/S. Den paneuropæiske aftalte omfatter også WASTEELS kontorer i Frankrig, Belgien, Luxembourg, Italien, Romænien, Bulgarien, Polen, Ungarn og Tjekiet; hvilket i alt repræsenterer 152 rejsebureauer i Europa.

Skrevet af