25 års jubilæer hos Comwell

Henrik Hjorth.

Henrik Hjorth.

Henrik Hjorth har igennem 25 år været med til at udvikle Comwell. Han blev ansat i 1988 (dengang Scanticon) som konferencechef på Borupgaard, og har været ansat siden – kun afbrudt af et kortere ophold i USA i 1991.

Han vendte tilbage i 1992 som salgschef for organisationen, der omfattede tre hoteller. 1997 blev han direktør for Hotel Comwell Borupgaard og i 2003 udnævnt til salgs- og marketingdirektør, hvor han er ansvarlig for salg og marketing af alle Comwells 18 hoteller i Danmark og Sverige.

Han har været formand for den danske afdeling af Meeting Professionals International (MPI) og var 2003-2007 bestyrelsesmedlem i Danske Konferencecentre. Han er i dag i bestyrelsen for adskillige Comwell-hoteller og en del af direktionen og koncernledelsen.

Også Comwells finansdirektør Peter Schelde kan fejre 25 års jubilæum. 1989 blev han ansat i regnskabsafdelingen hos Scanticon (i dag Comwell), hvor han også arbejdede med salg og marketing, og avancerede først til regnskabschef, siden til økonomichef og endelig til finansdirektør.

2003-2007 var han driftsansvarlig i koncernen og 2000-2007 også indkøbsansvarlig. I dag er Peter Schelde bestyrelsesformand for ni driftsselskaber i Comwell og bestyrelsesmedlem i tre. Han er medlem af direktionen i Comwell med stabsfunktionsansvar for økonomi, finans og it. Desuden er han i koncernledelsen.