Home Nyheder 5.200 søger Finnairs drømmejob

5.200 søger Finnairs drømmejob

1
SHARE

På mandag bliver de fire heldige vindere offentliggjort og umiddelbart efter skal de starte på deres jordomrejse, der strækker sig over to måneder. Ifølge ekstrabladet.dk er der 300 danskere blandt ansøgerne.

 

Formålet med rejserne er at vurdere og bedømme kvaliteten af de enkelte elementer på rejsen, og ifølge Finnairs pressekontakt i Danmark, Kristian Boye, kan der sagtens være en dansker blandt de fire Quality Hunters. Flere af de danske ansøgere har angiveligt ’interessante profiler’.

De fire skal undervejs på deres rejser blogge for Finnair om deres oplevelser undervejs.

Skrevet af Flemming Juul

1 COMMENT

  1. Undre mig lidt over Standby hopper på Finnairs, godt udtænkte reklame stunt. Kan forstå Ekstra Bladets læsere måtte synes, et job som dette lyder spændende, men et branche blad, burde næremere gå i rette med et sådanne projekt. En meget stor del af Standbys læsere er beskæftiget i job med ligende jobbeskrivelse, undertegenede inkluderet, og nu ansætter Finnair 4, (relativt) ukvalificerede sæsonmedarbejdere på midlertidige kontrakter, langt under tarifferne på en “Eventyragetig” baggrund. Dermed ikke sagt jeg ikke under og forstår, reklame indslaget har vagt stor interesse, jeg elsker da mit job.

Comments are closed.