Home Nyheder Kuwait Airways vælger ny GSA

Kuwait Airways vælger ny GSA

0
SHARE

Kuwait Airways har valgt Target Marketing, med kontorer i København, Stockholm og Oslo. Kontrakten er foreløbig for tre år.

“Nu skal Kuwait Airways være synlige i både Danmark, Sverige og Norge. Vi skal ud på agentbesøg, og støtte med salg og servicering. Kuwaits nærmeste byer i Europa fra Skandinavien er London, Paris og specielt Frankfurt, som den by, hvor tiderne passer bedst,” siger Søren Traun, direktør, Target Marketing, København til Stand By.

I øjeblikket har Kuwait Airways omkring 1.500 passagerer om året fra Danmark, 1.500 passagerer fra Norge og 4.500 passagerer fra Sverige.

”Det tal skal fordobles i løbet af tre år,” mener Søren Traun.

“Kuwait Airways benytter helt moderne Boeing 777 på sine ruter til Kuwait. Hovedparten af passagererne er forretningsfolk og besøgsrejsende, bl.a. fordi det er nemt at komme til Irak og Iran via Kuwait. Men Kuwait har også en stigende forståelse for, at landet skal tiltrække turister” oplyser Søren Traun.

“I løbet af tre år er det mit håb, at Kuwait Airways bliver online med Skandinavien. Her vil Københavns Lufthavn være det oplagte valg, fordi København er en gateway, som dækker hele Skandinavien,” siger Søren Traun.

Skrevet af