Home Nyheder Emirates regner med rute til København i 2007

Emirates regner med rute til København i 2007

0
SHARE

“Baseret på en samtale med sheik Ahmed i Dubai er jeg sikker på, at Emiraterne starter en rute fra Dubai til København næste år.” Sådan siger Niels Boserup, direktør, Københavns Lufthavne til Stand By.

Hans udtalelse falder helt i tråd med Göran Hansson, general manager, Emirates, Skandinavia, som også regner med, at Emiraterne starter på København næste år.

“Jeg regner med vi starter i oktober næste år. Det er min personlige opfattelse. Det vil af kommercielle grunde være det perfekte tidspunkt at starte. Det er lige før højsæsonen, og vi vil have syv gode måneder foran os,” siger Göran Hansson til Stand By.

“Man skal tænke på, at starten på Hamburg blev udskudt to gange inden den kom i gang. Når vi måtte udskyde åbningen af København har det intet med Mohammed tegningerne at gøre. Det skyldes at Emirates ikke har fly nok. Pludselig kom der en mulighed for at ekspandere på Indien, som er et meget stort marked for Emirates. Det er sådan, at når sheik Ahmed har give sit ord og sagt at Emirates starter fra København, så startes der også fra København. Vi vil gerne flyve med Airbus 330-200 opdelt i Business og Economy. Emirates har versioner med 12 på 1. klasse, 42 Business og 183 på Economy. Men vi foretrækker versionen med 27 Business og 251 på Economy uden 1. klasse, for der er ikke marked for 1. klasse i Skandinavien,” siger Göran Hansson.

Hamburg får nu sin Emirates rute forlænget med Hamburg – New York, men Göran Hansson mener ikke, det bliver aktuelt for København.

Skrevet af