Home Nyheder Jorden Rundt med luksus-fly

Jorden Rundt med luksus-fly

0
SHARE

Som én af de 74 privilligerede passagerer, får man mulighed for at nyde komforten ombord og en perlerække af verdens største seværdigheder udgør destinationerne på rejsen.

Adm. direktør René Andersen fortæller, at prisen på rejsen Jorden Rundt med afgang 4. februar 2009 er 333.000 kr per person i dobbeltværelse, men så får man også sit livs oplevelse. Rejsen er på 24 dage og man bor på nogle af verdens bedste hoteller. Rejsen er tilrettelagt så der ikke er flyvninger på mere end fem timers varighed. De kulinariske oplevelser er i top og man slipper for at stå i kø i pas- og sikkerhedskontrollen. Bagagen behøver man heller ikke vente på.

”Vi har indgået en aftale med TCS Expeditions og ville gerne haft den første tur allerede i 2008, men der er totalt udsolgt og det er svært at skaffe de rigtige fly. Det er ikke specielt velhavere, der køber denne type rejser, men folk som lever drømmen ud og vælger at bruge noget af friværdien på at rejse. Vi kan også tilbyde en lang række andre rejser med samme koncept, men turen Jorden Rundt er den mest populære”.

Skrevet af