Home Nyheder Forskud på Copenhagen Jazz Festival

Forskud på Copenhagen Jazz Festival

0
SHARE

Det sker om bord på Oslobåden, der i ugen op til Copenhagen Jazz Festival får besøg af Cæcilie Norby, Caroline Henderson, Jacob Fischer, Hugo Rasmussen og mange flere.

Den 30. juni indtager Caroline Henderson scenen om bord på DFDS Seaways’ skib på ruten København-Helsingborg-Oslo. Caroline Henderson er blot en ud af en række kendte danske jazzmusikere, der optræder for Oslobådens passagerer i ugen op til Copenhagen Jazz Festival.

Striben af koncerter varer til og med den 8. juli, hvor Cæcilie Norby stikker til søs med DFDS Seaways. Foruden de to sangerinder spiller Jacob Fischer & Hugo Rasmussen samt nogle af Danmarks unge jazztalenter som f.eks. Julie Maria om bord på Oslobåden.

Koncerterne går først i gang, når skibet befinder sig midt ude på havet, og i kombination med de kun ca. 200 pladser opnår arrangementerne en grad af intimitet, som andre kulturscener får svært ved at matche.

Oslobådens jazzprogram er blevet til i et tæt samarbejde mellem Copenhagen Jazz Festival og DFDS Seaways. Koncerterne er et led i rederiets nye underholdningskoncept, der skal styrke oplevelseskvaliteten om bord på DFDS Seaways’ to skibe på ruten København-Helsingborg-Oslo, m.s. CROWN OF SCANDINAVIA og m.s. PEARL OF SCANDINAVIA.

Ud over jazz byder skibene på koncerter med f.eks. Carpark North og Lars H.U.G. Disse koncerter er et resultat af DFDS Seaways’ samarbejde med ROSA (Dansk Rock Samråd), der med støtte fra rederiet hjælper etablerede musikere og unge talenter frem i Skandinavien ved at flytte musikken fra land til vand ­ og fra land til land.

Prisen for et MiniCruise inkl. koncert starter ved 398,- kr.

Skrevet af