Home Nyheder 2,2 millioner rejste med SAS

2,2 millioner rejste med SAS

0
SHARE
Rickard Gustafson.
Rickard Gustafson.

I april valgte 2,2 millioner passagerer at rejse med SAS, en nedgang på 9,6% i forhold til april sidste år. SAS ser dog en positiv udvikling i antal rejsande i SAS Plus, som steg med 6,5%.

Passagerudviklingen skal sættes i relation til en kraftig trafikvækst i april 2014 som følge af flere kampagnepriser. Trafikken stege med 1,2% på indenrigsruterne i Skandinavien men faldt på de internationale ruter. SAS kapacitet var 0,1% lavere i april end for et år siden.

”Selv om antallet af rejsende var lavere end sidste år udvikledes trafikken som planlagt. Bookingerne til sommer er som forventet og den forøgede andel kunder, som vælger SAS Plus viser, at vores kontinuerlige produktforbedringer glæder kunderne. Konkurrencen fortsætter dog med at være meget hård og det er derfor helt nødvendigt, at vi arbejder videre med at skabe et mere omkostningseffektivt og fleksibelt SAS, som hurtigt kan agere på markedet”, siger Rickard Gustafson, koncernchef i SAS.

SAS åbner successivt 11 nye ruter og kommer igen til flere populære sommerdestinationer som Chania, Split, Pisa, Barcelona med flere.

Den valutajusterede yield og PASK i marts var 8,1% respektive 13% højere end året før.