Home Nyheder 200 000 flere passagerer med SAS

200 000 flere passagerer med SAS

0
SHARE

I december fløj i alt 2,1 millioner passagerer med SAS, hvilket er rekord for en december.

Væksten var størst på SAS flyvninger til USA, hvor SAS har åbnet nye ruter til blandt andet Boston, Los Angeles og Miami. SAS samlede kabinefaktor blev samtidig forbedret med fire procentpoint til 73,2%. Totalt I alt fløj 29,4 millioner rejsende med SAS i kalenderåret 2016.

SAS udvikler sine produkter og netværk for Skandinaviens hyppigt rejsende. I 2015-2016 har SAS forøget udbuddet på de interkontinentale ruter og på de fritidsorienterede ruter i Europa, hvilket efterspørges af denne målgruppe.

Satsningerne er blevet vel modtaget og SAS samlede trafik steg med 19,5% i december. Væksten var størst på de interkontinentale ruter, hvor trafikken steg med 32%. På de internationale ruter i Skandinavien og Europa steg trafikken med 12,6% med en god vækst på de fritidsorienterede ruter. SAS indenrigsruter havde en trafikvækst på 9%.

”Det er glædeligt at se, at flere end tidligere vælger at flyve med SAS og at vores udvidede tilbud på de interkontinentale- og fritidsorienterede ruter er blevet modtaget så positivt blandt vores kunder. Samtidig fortsætter den negative yieldtrend, hvilket viser, at det er yderst vigtigt, at vi fortsætter effektiviseringen af SAS, så vi kan fortsætte med at tage del i markedets udvidelse”, siger Rickard Gustafson, koncernchef i SAS.