Home Nyheder Nye tilbud fra Rejsebranchens Uddannelsescenter

Nye tilbud fra Rejsebranchens Uddannelsescenter

0
SHARE

Blandt de nye tilbud er:

”Kickstart din elev” Et tre dages intensivt kursus for nystartede elever i rejsebranchen. Her lærer eleven de mest gængse rejsebranchetermer, hvem der er hvad i branchen, det fonetiske alfabet, giver en introduktion til reservationssystemerne, opdaterer geografikundskaberne og meget andet.

”Alle reservationssystemer (GDS Training Programme) via netschool i særlig rejsebureaupakke”. Her er muligheden for at sende alle medarbejdere på kursus samlet eller hver for sig. Hjemme eller i bureauet. Bureauet vælger om det skal være Amadeus, Worldspan, Galileo eller Sabre – alle sammen, eller kun et af systemerne. Købes i rejsebureaupakke med min. 200 timer, der ikke har forældelsesfrist.

”Coaching Workshop” Tilbydes i samarbejde med coaching-bureauet Marks and Brands Coaches. I løbet af dagen vil deltagerne på workshoppen blive introduceret til coaching-begrebet og coaching-teknikkerne samt hvad der kendetegner coaching. Alle deltagere vil både selv blive coachet samt prøve at coache andre. Det er en dag, hvor man lærer at sætte sig mål og frem for alt, hvordan, man opnår dem.

Læs mere på hjemmesiden www.rbu.dk.

Skrevet af