Home Nyheder Sex, druk og action på ferien

Sex, druk og action på ferien

0
SHARE

Pissup Tours, der har specialiseret sig i weekendture med sex og druk til østeuropæiske hovedstæder, har åbnet en dansk afdeling. Pissup er slang for ”druktur” og ”abefest”, og det svarer meget godt til indholdet af selskabets rejser, hvis man skal tro teksterne på bureauets hjemmeside:
”Nyd et måltid i en kælderrestaurant på et af vores steder i midten af byen. Først et stort bøfmåltid med tre gratis øl, snacks, hovedret og dessert og herefter et 20-minutters stripshow med to piger! De to piger stripper og laver lapdances, hvorefter et frivilligt offer vælges som legetøj for begge piger”.

Den britiske afdeling af Pissup har vakt meget furore. Kritikken har bl.a. bredt sig til Riga i Letland og Prag. I den tjekkiske hovedstad anslog turistmyndighederne i 2004, at 20 procent af alle weekendforbrydelser var begået af britiske mænd på polterabend. Politiet vurderede, at der var 15.000 prostituerede i Prag, og at 65 procent af kunderne var udlændinge.

Carsten Düring fra Pissup i København afviser, at bureauet sender kunder på bordeller. Heller ikke selv om en del fotos og film på den danske hjemmeside stammer fra det engelske selskab med billedmateriale, som mere end antyder, at det går hedt for sig. Den engelske avis The Times skrev allerede for flere år siden, at stripklubberne, som blev frekventeret, var deciderede bordeller.

”Der er ikke tale om sex. Det er slet ikke vores hensigt. Ja, vi slår på, at der er nøgne kvinder, men det er så uskyldigt, som det overhovedet kan være. Jeg ved, at der er selskaber – og jeg skal ikke nævne navne – som arrangerer den slags ture, men vi vil slet ikke være i bås med dem. Det er ren kig og ikke røre. Det kan jeg garantere. Vi vil slet ikke tillade den slags. Det giver et dårligt ry,” forklarer Carsten Düring.

(Politiken, d. 15. december, 2007)

Skrevet af