Home Nyheder 16% flere rejsende med Norwegian

16% flere rejsende med Norwegian

4
SHARE

norwegian-2Norwegians trafiktal for november lyder på 2.265.145 passagerer, hvilket er en stigning på 16% i forhold til samme måned sidste år.

På langdistanceruterne var passagervæksten 70%. Belægningen var i alt 84%, hvilket er en stigning på et procentpoint. RPK steg med 31% og kapacitetsvæksten ASK med 29%.

”Væksten på de transatlantiske ruter vil nu kunne fortsætte efter, at de amerikanske myndigheder omsider har givet vores EU-selskab tilladelse til at flyve til og fra USA. Det betyder, at Norwegian kan fortsætte den globale ekspansion med fuld styrke og åbne ruter til destinationer over hele verden. Godkendelsen indebærer også, at vi kan skabe mange nye arbejdspladser både i Europa og USA og bidrage til lokal værdiskabelse gennem øget turisme”, siger koncernchef Bjørn Kjos.

Selskabet har indtil videre i år modtaget 20 nye fly – 16 Boeing 737-800 og fire Boeing 787-9 Dreamliner. I november kom én ny Boeing 737-800 til flåden.

4 COMMENTS

 1. Så må man jo håbe at Norwegians øvrige piloter er mere kompetente end de Go2 Sky piloter som er/ har været inde på
  en damp lease. Der var en kedelig hændelse i Norge forleden med amatør agtige piloter fra Slovakien som knapt talte engelsk
  Venligst se avherald for hele historien, som er ganske interessant

  • Så får vi håpe at de øvrige SAS piloter er bedre enn de som knapt klarte å stoppe på Gardermoens rullebane, fordi det var litt glatt.

   • Tom du er åbenbart ligeså intelligenbefriet, som Norwegians propaganda chef i Danmark,Daniel Kirchhof som heller ikke kan se at hændelsen iKristiansand påviser et alvorligt problem med Norwegians indhyrede sub standard piloter. Da det tydeligvis er for svært for dig med engelsk kan du læse om hændelsen på Check- In. dk

    • Det er tydeligvis svært for deg å lese norsk, og den kraftige kritikken av SAS pilotene, som feilbedømte vær og rullebane fullstendig.

Comments are closed.