Home Nyheder Global direktør ansat for VIA Travel Marine

Global direktør ansat for VIA Travel Marine

0
SHARE

Selskabet danner en egen global enhed for dette voksende forretningsområde, og ansætter direktør VIA Travel Marine Global Peter Skoglund (52) Peter Skoglund har stået for opbygningen af Broströms Resebyrå i både Göteborg og Manila. Bureauet er i dag Sveriges stærkeste aktør på markedet for Marine Travel (sømandsrejser).

“Denne organisation, som nu fusioneres ind i VIA, vil optimere arbejdet med at tilbyde bedre service og merværdi til VIAs eksisterende og nye shippingkunder”, siger Koncernchef i VIA Travel Group, Egil Riisnes.

VIA Travel Group har en veldefineret vækststrategi, og købte i juni 2006 VIA Vestfold AS med 3 rejsebureauer i Norge.

For at ekspandere yderligere ønsker VIA at øge indsatsen på salg generelt, herunder især marine salget. VIA Travel Marine tilbyder tjenester i alle de skandinaviske lande.

Den store Shipping-afdeling i Oslo flyttes organisatorisk fra VIA Travel Oslo erhvervsrejser, til det nye VIA Travel Marine. For kunder med filippinsk bemanding tilbydes service i Manila fra vores salgskontor med skandinavisk ledelse. VIA Travel Marine tilbyder en totalløsning, hvor vi garanterer bedste pris og kan konsolidere rejseudgifterne til vores kunder.

Skrevet af