Home Nyheder 100.000 på Alsie Express-rute til København

100.000 på Alsie Express-rute til København

0
SHARE

alsie express gæst nr 100.000

Alsie Express fra Sønderborg markerede fredag morgen passager nr. 100.000 på dets enlige rute mellem lufthavnen på Als og Københavns Lufthavn.

Alsie Express, dannet med opbakning fra navnlig Danfoss-koncernen, begyndte at trafikere ruten mellem Sønderborg og København i sommeren 2013. Selskabet har fem returflyvninger på hverdage og en enkelt tur lørdag og søndag med dets to sorte ATR72-500 fly med 48 lædersæder med god benplads.

Da 42-årige Rikke Fribo fra Høruphav fra morgen trådte ind i afgangshallen i Sønderborg Lufthavn, blev hun lige indenfor modtaget af Alsie Express og Air Alsies adm. direktør Henrik Therkelsen. Han stod klar med gaver for at markere, at Rikke Fribo var passageren bag booking nr. 100.000, og dermed selskabets passager nr. 100.000.

Henrik Therkelsen lovede, at Alsie Express er på vej med en række nye initiativer, der vil gøre luftbroen mellem Sønderborg og København endnu mere populær.

Rikke Fribo, der er udviklingskonsulent i Sønderborg Kommunes afdeling for psykiatri og handicap, skulle med Alsie Express’ morgenafgang til København for at deltage i et møde i Socialstyrelsen.